Как да резервираме онлайн самолетни билети?

Как да резервираме онлайн самолетни билети? Процедурата е улеснена максимално. На всяка страница от сайта на авиокомпаниите ще намерите регистрационна форма. Можете да го направите и чрез формата в сайтове като този – http://www.paravion.bg/самолетни-билети В нея попълвате полетата, за да резервирате самолетни билети и визи:

- Точка на тръгване и пристигане;
- Еднопосочен или двупосочен билет;
- Дата на излитане, опция „+/- 2 дни”, ако не сте сигурни за датата;
- Брой самолетни билети за закупуване;
- Възраст на пътниците и имена.

И след тези лесни 5 бързи стъпки, ще бъдете пренасочени към търсачка, която ще ви помогне евтини самолетни билети и визи да намерите за вас и спътниците ви.

Освен по тези критерии, можете да отсявате предложенията и по няколко допълнителни – авиокомпания, класа, цена на самолетни билети и визи. Ще намерите актуални промоции, от които да се възползвате. Често на цени ще попадате, които са с 30%, 50% и дори 70% намалени, затова редовно ги преглеждайте!

Ако със своя домашен любимец сте решили да летите – проучете предварително задължително какви са изискванията на авиокомпанията, за да не се окаже, че до самолета той няма да бъде допуснат.

Сайтът Buzair е интегриран напълно със системата на eSKY за онлайн резервации на самолетни билети през интернет, която позволява да се намират лесно и бързо на най-изгодни цени, с няколко клика на мишката само. Модерната система позволява при търсенето само в рамките на няколко секунди сравняване на цените на стотици авокомпании, което е огромно предимство да сте винаги в крак с най-изгодните оферти в България и чужбина за самолетни билети и визи. Как се заплащат билетите през Buzair? Чрез банков превод или с кредитна карта.

Как с домашния си любимец да летите? Различни правила имат всички авиокомпании, касаещи превоза със самолет на домашни любимци. Билети за нискотарифните полети могат от различни места да бъдат закупени. Разберете кои са и какви са предимствата им.

Обикновено на касата на авиокомпанията за закупени самолетни билети вземат за услугите си комисионна 30-100 евро. Т.е. съвременните хора не ползват този метод. Глобалните резервационни системи са отдавна измислени заради туристическите агенции точно и касите за билети, още когато нямаше по интернет продажби. Почти всички нискотарифни авиокомпании в тези резервационни системи не са представени, което е още една възможност за съкращаване на разходите им.